1. Acceptarea termenilor de utilizare

Serviciile oferite de Gentle Software sunt supuse urmatorilor termeni de utilizare, care pot fi modificati fara sa ne luam obligatia de a va anunta in prealabil. Puteti revedea versiunea curenta a termenilor de utilizare la http://www.gentle.ro/tos. In plus, in timp ce folositi serviciile Gentle Software speciale, dumneavoastra si Gentle Software trebuie sa va supuneti oricarei indicatii afisate sau regulilor aplicabile acesui tip de servicii, care din cand in cand pot aparea afisate pe display. Toate aceste reguli si indicatii (inclusiv Spam Policy, dar nu numai) sunt incorporate in Termenii de utilizare. Gentle Software poate oferi si alte servicii care pot fi guvernate de termeni de utilizare diferiti.

2. Descrierea serviciului

Gentle Software ofera utilizatorilor acces la o bogata gama de resurse, incluzand modalitati variate de comunicare, forumuri, servicii de comert electronic, personalizari de continut sau programe. Acest serviciu include si reclame care sunt necesare pentru a putea sa intretinem acest serviciu. Acest serviciu include de asemenea, comunicari din partea Gentle Software, precum mesaje administrative, anunturi de servicii sau stirile zilnice, acceptarea acestora facand parte din calitatea de membru Gentle Software fara posibilitatea de a renunta la ele. Orice alte caracteristici menite sa imbunatateasca sau sa largeasca sfera de actiune a serviciilor Gentle Software vor fi supuse termenilor de utilizare, daca nu exista conditii speciale de utilizare. Aceste servicii sunt oferite in sistem “AS-IS” si Gentle Software nu isi asuma responsabilitatea pentru inoportunitatea, stergerea , livrarea gresita sau pierderea comunicatiilor si setarilor personale. Este responsabilitatea dumneavoastra de a obtine accesul la serviciile Gentle Software si acesta poate implica taxe ce trebuie platite unui tert (precum furnizorii de Internet). Aceste taxe, precum si cele asociate cu afisarea si expedierea anunturilor, sunt responsabilitatea dumneavoastra. In plus, echipamentele necesare accesarii serviciilor Gentle Software sunt , de asemenea, responsabilitatea dumneavoastra.

3. Obligatiile de inregistrare

Acceptand sa folositi serviciile oferite de Gentle Software admiteti ca aveti varsta legala pentru a incheia un contract cu noi si ca nu sunteti o persoana careia legea sa-i interzica a face uz de serviciile noastre. De asemenea, sunteti de acord:

 1. Sa furnizati informatii adevarate, corecte, complete si la zi despre dumneavoastra dupa cum va cere serviciul de inregistrare (Registration Data).
 2. Sa modificati periodic datele de inregistrare astfel incat informatiile despre dumneavoastra sa fie adevarate, corecte, actuale si complete in permanenta. Daca furnizati informatii neadevarate, neactualizate, incorecte sau incomplete sau daca Gentle Software are motive sa suspecteze ca informatiile furnizate de dumneavoastra sunt astfel, Gentle Software isi rezerva dreptul sa va suspende sau sa va inchida contul si sa va interzica accesul la serviciile Gentle Software sau la sectiuni din serviciile oferite, incepand din acel moment.

4. Revinderea serviciilor Gentle Software

Veti fi de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, tranzactionati, revinde sau exploata in scop comercial nici o sectiune a serviciilor Gentle Software, a utilizarii serviciului sau a accesului la acest serviciu, decat daca acest lucru este permis in mod expres, in scris de catre Gentle Software.

5. Practici generale referitoare la utilizare si stocare

Gentle Software poate stabili limitari si practici generale privitoare la utilizarea serviciilor, inclusiv limita de timp in care mesajele e-mail, afisarile in message board sau orice alt continut inregistrat va fi retinut de serviciile Gentle Software, numarul maxim de mesaje e-mail care pot fi transmise sau primite de un cont, spatiul maxim alocat unui cont, numarul maxim de timp sau de dati in care puteti accesa serviciile Gentle Software. Gentle Software isi rezerva dreptul de a sterge conturile inactive pe o perioada mai lunga de timp. Gentle Software isi rezerva dreptul de a modifica practicile generale si limitele la perioade de timp nespecificate si fara o anuntare in prealabil.

6. Modificarile serviciilor Gentle Software

Gentle Software isi rezerva dreptul ca oricand si la perioade nespecificate de timp sa modifice sau sa intrerupa, temporar sau permanent, serviciul sau parti ale lui cu sau fara notificare prealabila. Gentle Software nu are nici o responsabilitate fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in legatura cu modificarea sau suspendarea serviciilor oferite.

7. Lichidarea contului

Gentle Software are dreptul, in anumite circumstante si fara notificare prealabila, sa va lichideze contul, orice adresa de e-mail asociata sau accesul la servicii. Cauze pentru asemenea lichidari includ dar nu se limiteaza la:

 • violari ale termenilor de utilizare sau ale altor reguli si indicatii incluse in termenii de utilizare;
 • solicitari ale institutiilor de aplicare a legii sau ale oricaror alte institutii guvernamentale;
 • o cerere personala din partea dumneavoastra (actiune de stergere de cont autoinitiata);
 • discontinuitati sau modificari fizice ale serviciilor Gentle Software;
 • probleme neasteptate de securitate
 • perioade lungi de inactivitate


Lichidarea contului Gentle Software cuprinde:

 • ridicarea accesului la unul sau toate servicile Gentle Software;
 • stergerea parolei dumneavoastra si a tuturor informatiilor legate de contul dumneavoastra
 • interzicerea folosirii in continuare a serviciilor

Lichidarea pentru cauzele mentionate mai sus va fi decisa de Gentle Software, iar noi nu ne vom face raspunzatori in fata dumneavoastra sau a oricarei terte persoane de lichidarea contului, a adreselor de e-mail asociate sau a accesului la servicii.

8. Violari

Raportati orice violare a termenilor de utilizare folosind formularul de contact de pe website